Tentokrát jsme chtěli přinést něco odlišného, ale i tradičního. Tak jako tomu je na výběrových školách v Americe. Nejkrásnějším obdobím z celého roku je kupříkladu na univerzitě Yale právě na podzim. Listy stromů hrají barvami, vzduchem se line vůně pečených kaštanů, borůvkových muffinů, křupavých ořechů a medu. Stačí se už jen zastavit v univerzitním kampusu na šálek dobré a horké kávy.
Není snad nic lepšího než se při západu slunce zachumlat pod huňatou deku, zapálit si svou oblíbenou svíčku a u horkého čaje si vychutnat podzimní pralinky. V této limitce najdete kyselkavé meruňky a borůvky, které krásně doplňují mandle s medem a třešničkou na pomyslném podzimním dortu jsou chutě kaštanů!
Není na co čekat! Pojďte k nám, do naší čokoládové Ivy League.
Minimální trvanlivost pralinek je 60 dní od data odeslání Vaší objednávky. Skladujte pralinky nejlépe při teplotách 16-20°C v temnu a vlhkosti do 60%.
Hmotnost: 220g
Čokoláda: Cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené mléko, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Náplň:Smetana, meruňky, cukr, meruňkovice, lískové oříšky, mandle, 100% kaštanová pasta, vlašské ořechy, glukózový sirup, mléko, vaječné žloutky, medový prášek, medová plástev, višně, přepuštěné máslo, 22 karátové zlato, voda, mangové pyré, kyselina citronová, slunečnicový a řepkový olej, rostlinná vláknina, sorbitol, hydroxypropylcelulóza, estery mastných kyselin, sójový lecitin, sůl, aroma, lecitiny(E322), zahušťovadlo pektin, karagenan E407.
Barvivo: Beta karoten, řepný extrakt, výtažek z papriky, výtažek z kurkumy, tartrazin(E102), chinolinová žluť(E104), brilantní modř(E133), oxid titaničitý (E171), mono- a diglyceridy mastných kyselin (E471), riboflavin (E101), kyselina karmínová (E120).
Obsah kakaové hmoty: Pokud není uvedeno jinak nejméně: Hořká čokoláda – 57%, Mléčná čokoláda – 34%, Bílá čokoláda – 28%
Výrobci: Malé české čokoládovny. Všechny pralinky jsou čerstvě vyrobeny v CZ pro společnost Don COCO CZ s.r.o.
Vybíráme pro Vás ty nejúžasnější pralinky z těch nejlepších malých českých čokoládoven tak, abyste mohli ochutnat to nejlepší z od těch nejlepších. Dokonalé kombinace chutí opravdových mistrů.
Dbáme na to, aby byly naše pralinky vyrobeny z těch nejlepších surovin. Základem je kvalitní čokoláda, která je doplněna jedinečnou náplní tak, aby dohromady vytvořily dokonalou kombinaci chutí.
Naše bonboniéry jsou exklusivní záležitost, a proto dbáme na jejich dokonalé zpracování. Hledáme smysl v každém detailu. Vše musí být perfektní. Naše bonboniéry vyrábějí ty nelepší české firmy.
Pralinky do lednice určitě nepatří. Čokoláda se rozpouští při teplotách nad 28°C, takže stačí mít bonboniéru uloženou mimo sluníčko pěkně v temnu.
Vytvořte si objednávku a do poznámky napište na jaký termín pralinky potřebujete doručit nebo zašlete objednávku až to bude aktuální. Chceme Vám zaručit čerstvost těchto báječných pralinek, a protože naše malé čokoládovny vyrábí z těch nejlepších surovin, dlouhodobé skladování jim nesvědčí.